Üdv az Online színészegyeztetőn!

Az egyezteto.hu színészek és szinkronstúdiók együttműködését könnyíti meg. A színészek megadják a naptárukban, hogy mikor vállalnak munkát, a stúdiók pedig egy kattintással tudnak nekik ajánlatokat küldeni. Így nem csak telefonköltséget spórol meg mindkét fél, hanem sokkal gyorsabb és zökkenőmentesebb az egész egyeztetési folyamat. A színészek bármikor meg tudják nézni, hogy mikor, kivel és hol van munkájuk; sőt, egy mini honlapot is kialakíthatnak maguknak bemutatkozás céljából. A stúdiók gyártásvezetői pedig heti és napi bontásban is lekérhetik a naptárukat, napi nézetben részletes műterem beosztással együtt. További részletek >>>

Színész vagy?

Az egyezteto.hu használatával pofonegyszerűen tudsz munkákat vállalni. Nem kell telefonálgatnod, hogy egyeztess a stúdiókkal, mikor érsz rá, és ők mikor tudnak veled dolgozni. Csak töltsd ki a naptárad, és az összes stúdió tudni fogja, amit eddig egyesével kellett velük megbeszélni.

További részletek >>>

Gyártásvezető vagy?

Az egyezteto.hu használatával jelentősen egyszerűsödik a színészekkel való együttműködés. Látod mindenkiről, hogy mikor ér rá, anélkül, hogy végig kellene őket telefonálni. Ajánlatot tenni is csak egy kattintás, amit a színész szintén egy kattintással el tud fogadni, így mind az ő, mind a te naptáradban fel lesz jegyezve, hogy hol és mikor fogtok együtt dolgozni.

További részletek >>>


Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, írj az email címre.