Leírás

Az egyezteto.hu színészek és szinkronstúdiók együttműködését könnyíti meg. A színészek megadják a naptárukban, hogy mikor vállalnak munkát, a stúdiók pedig egy kattintással tudnak nekik ajánlatokat küldeni. Így nem csak telefonköltséget spórol meg mindkét fél, hanem sokkal gyorsabb és zökkenőmentesebb az egész egyeztetési folyamat. A színészek bármikor meg tudják nézni, hogy mikor, kivel és hol van munkájuk; sőt, egy mini honlapot is kialakíthatnak maguknak bemutatkozás céljából. A stúdiók gyártásvezetői pedig heti és napi bontásban is lekérhetik a naptárukat, napi nézetben részletes műterem beosztással együtt.

Színészek a szolgáltató által létrehozott és strukturált internetes felületen ellenőrzött regisztrációt követően feltöltik adataikat (név, szül. dátum, szakmai múlt, egyéb referenciák) ill. naptár felületen jelölt munkavállalásra felkínált intervallumukat. Elsősorban végzett színészek, már referenciával, szinkronszakmai múlttal rendelkezők regisztrálhatnak. (Kivételes esetben megrendelői kérésre, egyedi szakmai ajánlással.)

Gyártásvezetők a szolgáltató által létrehozott és strukturált internetes felületen ellenőrzött regisztrációt követően hozzáférési és foglalási jogot kapnak az eladók adataihoz ill. naptárához. Az adott naptárakban foglalási tevékenységet végezhetnek, az eddigi telefonos ill. egyéb módon történt megrendeléseket, egyeztetéseket kiváltva, gyorsítva, egyszerűsítve történhet a munkaszervezés.

A felhasználók csak saját aktuális adataikhoz férhetnek hozzá a naptár felületen, foglalt státusz esetén annak tartalmi elemei nem publikusak harmadik fél számára.

A rendszer mindig aktuális online adatokat biztosít.

A regisztráció során a felek az ezen a területen már korábban bevált és megszokott, jogokat és kötelezettségeket vállalnak, melyek szabályozzák és garantálják a rendszer működését.

A rendszer zárt, csak regisztrált résztvevők férhetnek hozzá, azon belül is csak a saját adataikhoz, ill. egyéni igény szerint beállíthatják a publicitás mértékét.

Tájékoztatjuk, hogy szigorú azonosítási követelményeknek kell megfelelni, hiszen csak valós Felek részvétele garantálhatja a működést. Csak hitelesített, befejezett regisztráció után aktiválódik a felhasználó.

Szolgáltató kijelenti, hogy a rendszerben tudomására jutott információkat harmadik fél számára nem adja ki.